
Ingrediente
Cascaval afumat 40g
Cotlet Proc 180g
Faina 75g
Piper 0,5g
Sare 1g
Ulei 10ml
Unt/Margarina 10g
Mod de preparare
Cotletul se portioneaza in (2 buc la portie ), se condimenteaza, se da prin faina si se prajeste
se stinge cu vin, se adauga concentrat (supa), se lasa la fiert, iar la sfarsit se adauga unt,
se pune sunca, apoi cascavalul afumat, se mai lasa putin pentru a se topi cascavalul.
Se poate orna cu salata verde, morcov, ceapa, patrunjel.
Timp de pregatire:25 min
Igrendiente Cimbru 2 g Condimente 1 g coniac alimentar 8 ml Muschi vita 240 g Patrunjel 3 g Piper verde boabe 5 g sare 1 g Smantana 50 ml Sos Brun/Sos Demiglace 10 ml Supa 200 ml Ulei 15 ml Unt/Margarina 20 g Mod de preparare -muschiul de vita se curata, se portoneaza, se condimenteaza…
Igrediente Champions/pleurotus 50 g Cimbru 0.3 g Condimente 0.5 g Coniac alimentar 3 ml Ficat Pui 50 g Muschi vita 240 g Oua 0.5 b Paine feliata 50 g Piper 0.3 g Rosii 70 g Sare 0.5 g Smantana 15 g Sos brun/sos demiglace 30 ml Supa 200 ml Ulei 10 ml Unt/Margarina 20 g…
Foarte bun