Snitel de pui

snitel de puiSnitel de pui.

Va propun acum o reteta culinara foarte usor de preparat, si anume snitel de pui. Este usor de facut, dar nu uitati ca este o “prajeala” si trebuie savurata cat mai rar. Bineinteles ca merge foarte bine la o ocazie speciala. Snitelele le-am facut mai  mici ca sa fie mai dragute.

Ingrediente:
1 piept de pui dezosat mare (sau cu os si il dezosati voi)
sare, piper
pesmet

Rata de succes: 90-100%
Timp: 25 min
Dificultate  30%
Portii: 4
Secrete: se prajesc in mult ulei la foc mediu

Luam pieptul de pui, il spalam si-l taiem felii groase de 0.5-1 cm. Apoi cu un batator de snitel batem usor feliile de piept. E bine sa fie toate la fel de groase. Nu-i nimic daca se subtiaza pentru ca la prajit se vor “aduna”. Punem o tigaie cu ulei la incins. Condimentam pieptul dupa plac si apoi il trecem prin pesmet. Scuturam de surplus si prajim la foc mediu pana culoarea devine usor aurie. Nu-i nevoie sa-l facem crocant sa ne doara stomacul… Acestea fiind spuse, minunatul snitel de pui este gata de servit langa o garnitura si ceva acritura.

Pofta mare!

 

Related posts:

This entry was posted in Aperitive. Bookmark the permalink.

2 Responses to Snitel de pui

  1. Pingback: Snitel de pui cu susan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *