Paste cu smantana si gorgonzola

paste cu smantana si gorgonzolaServus tuturor! Azi preparam niste paste cu gorgonzola foarte foarte bune si usor de facut. Hai sa vedem ce avem de lucrat!

Ingrediente
200g paste din grau de gris dur
200g smantana pt gatit
200g gorgonzola (eu am pus picanta)
100g sunca (cu continut ridicat de carne)
1 lingura ulei

Timp: 30 min
Rata de succes 85-100%
Complexitate 45%
Portii: 2-3

Preparare:
Fierbi pastele ‘al dente”. Pui in tigaie uleiul si sunca taiata bucati foarte mici. Calesti putin sunca si adaugi smantana. Lasi la foc mic pana fierbe. Atunci pui gorgonzola taiata, si amesteci pana se topeste in sos. Cand sunt gata pastele, le scurgi si adaugi sosul.
Foarte simplu! Pastele sunt gata!
Pofta buna!

Related posts:

This entry was posted in Paste. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *